... Толкова е приятно ... да си на топло у дома

Фирма "ЙОНА ТЕРМ" ЕООД проектира, изработва и монтира камини, чугунени горивни камери. Предлага камини и аксесоари, печки и котли на пелети, пелети, барбекюта...

 • Корпуса на камерите е произведен от чугун, остъклени са с немска стъклокерамика издържаща на температура до 800 градуса. За разлика от останалите чугунени камери, които се предлагат на нашия пазар са доста по обемни, със впечатляващ размер на отвора на пеща.
  Чугуна винаги е бил предпочитания материал за производството на печки на дърва заради изключителната здравина и издръжливост. Той съхранява, разпределя топлината по-равномерно и за значително по-дълъг период, отколкото всякакви други материали използвани в производството на печки.
  Проектирани и изработени от материали гарантиращи оптимално оползотворяване, акумулиране и разпръскване на топлината. Поради висока степен на автономност е възможно предварително програмиране на запалването и угасването и желаната температура за ден или за седмица.
 • Котлите на пелети представляват съвременен и модерен начин на отопление. Пеления комплект се състои от пелетен котел, пелетна горелка, шнек и бункер. Горивото за пелетните котли (пелети) се намира в бункера. Пелетите се транспортират от бункера до пелетната горелка посредством шнека.
  Пелетите от дървена маса са екологично и много перспективно гориво, служещо за създаване на топлина. Основната суровина за тяхното производство е чистата дървесна маса Отоплението с дървесни пелети представлява реална алтернатива на познатото ни отопление.
  Изработка и монтаж на различни модели вътрешни и външни барбекюта за вашия дом, ресторант и механа, съобразени с размерите, мястото и вашите предпочитания.
 • Фирма Йона предлага облицовки от гранит, варовик, мрамор всичко необходимо за да има хармония с камината, както и подово покритие пред и около нея – най-малкото около огнището или горивната камера, където има опасност от изпадане на горящи дърва, въглени или пепел.
  Нарастващата популярност на димоотводите от неръждаема ламарина се дължи на специфичните характеристики на тези продукти, които са по-добри от традиционните системи, използвани в строителните и производствените сектори за отделяне на изгорели газове.
  В многообразието от модели на различните колекции ще откриете подходящи аксесоари, съчетаващи се стилово с оформлението на Вашата камина. Материалите вложени в тях са с високо качество, а прилаганите технологии за тяхната обработка гарантират запазването на добрия им външен вид.


login